Saturday, June 12, 2010

masalah entri obesiti dah settle | credit to bro nes | tag cerita sebalik raya | award untuk kamu!

www.tips-fb.com

salam,


akhirnya masalah misteri blog aku yang hampeh berjaya diselesaikan.
hah pasni no more tinggal tajuklah.. takde content lah.lembab nak mamposs lah page kau ni.kau bagi makan apa sampai obesiti page kau?ouh sebab jauh kat india lah page kau sumpah tak nak jejak malaysia.entri tetringgal dalam laut india lah.

dan macam-macam alasan.hehe dah setel.korang tak baca entri aku sampai habis.
siaplah aku sumpah jadi cendol.pastu aku telan sampai licin.

well tq much pada yang menegur kenapa.bro nescafe, fitrihadi.cikhel.appreciate sangat-sangat ni.


ouh yeah. credit to bro nescafe. sebab tolong aku betulkan balik.bukannya ape.aku dok delete-delete.asik error je.uh.nama pon bute IT.cuba kau bagi gigi kau.sumpah aku tahu nak buat ape.muahahahaha.


dikesempatan tu.aku jumpa aku ditag oleh sis ryna.
so mohlah tengok...


1. Go to your photo files… Select the 8th photo folder.


2. Select the 8th photo in that folder.

aku agak bias sikit.tak banyak.. sebab hardisk baru beb.
mana ada folder sampai 8.gambar aku suma dah licn habis
hilang kat hd yang rosak tu.hoho.


3) post that photo along with the story behind it.


ini gambar raya tahun 2008. hhe sedondon kan.first time ni.. hmm masa ni aku balik malaysia selama 10 hari semata-mata nak raya kat malaysia.. 10 hari tu aku memang nekad habislah.haha.. tiket plak mahal gile babas. dekat RM2k.. aku dari first year memang tak pernah balik raya.. so dalam tempoh 4 tahun ni. sekali je lah aku balik raya.. huhu.

saat tu ialah paling indah.aku siap buat surprise lagi ngn mak aku.sekongkol dengan bam2. bam2 amik aku kat airport terus hantar sampai rumah.haha... terperanjat beruk mak aku tengok aku tarik beg macam akademi fantasia..


tahun ni insyaAllah..lepas final exam.. aku balik lah. itu pon klo kena akhir-akhir raya, nasib badan duk perantauan.hehe.. tabah tak aku.


award ini dari sis ryna juga.
maceh kak ryna.
sorry gila lambat post.





so dengan hati yang best.
aku nak bagi award ni pada

cikhel
si tedi
iidyll
faramira
deqyalalink
ana zara
fitrihadi
kiwi
bro nescafe
haneesa
aziranadia
hazzy 
zella
adrinaqamarina
encik mimpi
esoksemalam

happy kenal kamu.wee.


p/s: yang mana takde dalam list mugkin aku terlepas pandang.huhu.


11 si gojes suke membebel:

sI tEDI said... [Reply]

terima kasih award!!

faramira said... [Reply]

wah! nmpk name sy di situ!!

mekasih kak 4 the award~!

Nescafe ais said... [Reply]

Dapat award lagi. Hehe.
Terima kasih.

bellar0ssa said... [Reply]

huhu sama2 =D

adrinaqamarina said... [Reply]

yeay! nme rina di situ...hepy kenal kakak jugak...
=)

Fitrihadi.com said... [Reply]

oh dah ok ek..bagus ar..sorry tak dapat tolong sebab time awak bagi email tu saya bertolak gi holiday kat perak dengan family..sorry sangat2 :)

thanks sebab tag me..nanti saya buat..heh

bellar0ssa said... [Reply]

ted~

sama2.wuhu

bellar0ssa said... [Reply]

adrinaqamarina~

heee heppy juga kenal kamu adik~

bellar0ssa said... [Reply]

fitrihadi~

huhu tak mengapa..hee amik award tu ye =D

leh kali minta tlg lagi ek.

ana zara said... [Reply]

akak.. sedeh nye pengalaman.. 4 tahun x balik raya lgsg.. waa... mungkinkah saya akan jadi cmtu??? waaa.. x mau...
btw, thx bg award.. ngeh3..

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

tq intan bucuk....hakhak

Related Posts with Thumbnails