Tuesday, June 15, 2010

Pesanan buat awek si kaki bola dikala WORLD CUP FEVER!

www.tips-fb.com

salam semua,

buat awek-awek yang mempunyai boyfren kaki bola
buat isteri-isteri yang mempunyai suami kaki bola
buat adik akak yang ada abang mahupun adik lelaki kaki bola


wah seksinye montot bang.lol
tak2 montot plastik bergetah je ni.
 *credit gambar* 

kita yang kaki bangku ni kan...wah kita..haha.. nampak sangat aku pon tak minta bola.wee. seingat aku.aku minat tengok bola nun dulu zaman form3 kot.sampai fly block. seludup masuk dining hall.haha.. sampai kena jerit dengan warden.. ouh itu kisah ku yang dulu..heee. ok lalut.stop.



whoa yang ni real..
opsss tututp mata!!!!
*credit gambar*

kita yang kaki bangku ni.
agak kalau bf tak reply msg tu,
call tak angkat2 sebab dok heboh kecoh kat kedai mamak sokong bola tak ingat dunia tu..takpon nak tengok tv pon payah nak tukar channel lain.hiruk pikuk dgn jeritan GOL!!!!! walaupon belum tentu gol tapi dah dok jerit gol tu kan. takpon dok maki-maki sebab penjaga gol dah masuk gol sendiri.. pe ke bengap sangat masuk gol sendiri kan..  hah macam kat block kat hostel aku ni bersahut-sahutan ni suara orang jerit..hiburan beb.hoho. dan pasti ada yang emo tak tidur malam bila game tak best, takpon ending macam taik.


wah pakcik sangat cool gitu!


kalau sampai bini nak jalan depan tv pon kene tunduk.silap-silap kena merangkak..hoho.. tak2 aku over plak. nak kene potong wayar tv kalau suh merangkak? takpon buat2 pekak bila dipanggil suh pegi kedai sebab tgh game best, hoho...


cuba ajak dating time game best tengah tayang,
hah tengok sape lagi penting.bola ke korang.
aku jamin BOLA beb.haha.

papepon alasan diatas,
papepon dugaan nya.


bak kata kawan aku si khazliqah,

let it be lady...
it's football fever.
it's world cup lady.
asalkan tak over sangat sampai suh merangkak depan tv sudey.


heh, tapi kalau bam2 tak reply,
tak jawab call sebab layan bola.
hah siap dia.!


p/s: aku malas study sebab tu aku rajin buat entri.

16 si gojes suke membebel:

adrinaqamarina said... [Reply]

hehe~ ktorang suke lepak tengok bola sama3...pastu,,,rina salu kne marah sebab jerit sebelum bola goal...haha~

bola ouh bola...

hanie@nisya said... [Reply]

bagi hantu bola pluang dating dengan tv hehee

Hazzy Ishak said... [Reply]

kaki bola okay lagi, kalau kaki kerja
satu pe pun tak leh buat
haishhh

faramira said... [Reply]

hohoho..
xde bf.. xde suami..

kalo world cup ade ke xde..

same je... (^_^)

zella y said... [Reply]

hahhaha...
ade gak member2 zella yg menyuarakan rs xpuas ati dorang psl world cup sbb time ni smuanya rs kurang kasih syg hahhahaha

deqyalalink said... [Reply]

x minat bola sekian time kaseh ehheheh !

k.i.w.i said... [Reply]

hidup korea sltn n belanda!!!

bellar0ssa said... [Reply]

adrinaqamarina~

hehe.lyn bola gak eh dik.huhu

bellar0ssa said... [Reply]

hanie@nisya~

haha.biarla dating ngn tv.sume pon ngn tv.mkn minum tidur.

bellar0ssa said... [Reply]

hazzy~

huhu kaki kerja carik duit.leh pow.haha

bellar0ssa said... [Reply]

faramiRA~

hehe, bagos gak takdelah sakit hati kan..weee

bellar0ssa said... [Reply]

zella~

hahaha betul2 bola dah amik sume kasih syg yg ade.lol

bellar0ssa said... [Reply]

deqyalalink~

samo lah kita.

bellar0ssa said... [Reply]

kiwi~

hidup korea selatan.saje sokong.

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

fifi ak bkn kaki bola...
die kaki game PC..
uiks..agk2 xbls msj,ak pn hangin....hahahaha
de sstghnyer bl dh kalah,moody ngalahkan ppuan yg uzur..kihkihkih

bellar0ssa said... [Reply]

amboiiii kalah game pon leh moody? haha

Related Posts with Thumbnails