Sunday, June 20, 2010

Ayah! Selamat Hari Bapa!! huhu rindu sangat kat ayah...

www.tips-fb.com

salam readers,


hari ini hari bapakan.. aku rindu ayah aku..ayah yang tak pernah berkira walau sikit pun..ayah yang murah hati sangat2.. aku rasalah aku ni memang anak ayah..sebab orang kata aku rupa ayah..huhu perangai aku pun macam ayah.. sebab aku ni cepat gile kesian kat orang..murah hati macam ayah aku..keh3. mama kata aku mcam ayah sebab peramah..pergi mana-mana leh hidup..


rindu sangat kat ayah aku.

kalau ayah call:

" eh yenna porengge?yennade?" walaupon ayah entah paham ke tak pe dia cakap.huhu

" nape ayah lama tak call along? ayah tak rindu ke anak ayah kat india ni? "

" ala ayah rindulah anak ayah ni.."


ayah aku muka garang sangat macam polis..hehe.sebab misai tebal dia tu.. sampaikan bam2 memang gerun dengan ayah masa mula jumpa...heee..





tapi tak.ayah tak garang..nak tengok ayah marah macam nak tunggu bulan jatuh ke riba,hehe.. ayah cool sangat.. ayah senyum. ayah relax.. tak banyak cakap.. ayah sporting macam mama..huhu.. aku sayang ayah sangat2.. aku nak suami macam ayah.. aku nak suami tak panas baran macam ayah.aku nak suami aku cool macam ayah..heee...


gurauan ayah buat kami tak pernah kering gusi.hee.. kadang-kadang mama marah2 pon.. ayah cool je.hee.. buat2 lawak sampai mama gelak tak jadi marah..huhu.


ayah sangat romantik dengan mama... tapi ayah ni memang macam raja.haha.. sebab kalau makan mesti berhidang.. nak mama teman.. takdenya nak makan sorang-sorang.. pernah satu ketika mama pergi kursus. mama pesan.. tanya ayah nak makan apa.. hidangkan lauk dengan air sekali.. bila aku dah siap hidang.. lauk sayur fav ayah aku lupa kuarkan dari tudung saji..ada je kat atas meja tu.. last2 tak bersentuh.huhu... mama kata..ayah kau ni.. kalau makan kena layan macam raja..hehe.. (entah bape kali nak cite daaaa)


ayah sangat2 rajin..huhu.. tu yang aku sangat2 kagum.. aku bangga ada ayah seperti MAT SAH..huhu.


aku suka beli baju ke barang-barang untuk ayah..sebab ayah aku tak memilih.huhu.. bila aku bagi.ayah suka sangat.. ayah akan pakai je.. aku pernah belikan ayah jam TITAN masa balik dari india last time. ayah suka sangat jam tu.heeee...


buat ayah tersayang.. Selamat Hari Bapa yah... kasih sayang ayah dan mama buat along dan adik-adik berjaya sampai ke hari ini.. terima kasih tak terhingga...


salam dari along yang jaug di india.. rndu sangat kat ayah dengan mama.. tak sabar nak naik Hilux baru ayah.. hee.. akhirnya impian ayah tercapai kan..huhu.


tak topup lagi..nanti along call k... love u both.


p/s: argh tetibe cam nak meleleh air mata..huhu rindunya... rasa nak terbang balik malayia.=D tapi ada perjuangan yang belum selesai..heee.

10 si gojes suke membebel:

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

ak nk bg ko jeles nih...
nk bg ko cry ckup2..
ak smbut hr bapa dh abah ak..
de kek ag..
tp xlarat nk update entri..smpn dl..
ngee~~~

bellar0ssa said... [Reply]

ceh nak kene sekeh ni.huhu..jgnlah emo kang aku.huhu

diyana said... [Reply]

Happy Father's day to ur father.

jangan lah sedih2 kakak.

webcam kn ada.HAHA

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

huhuhuhu
ko nk sekeh ak???mai ar...copat2...
dh nk bg free ko sekeh nie...
ak relakn jer...

nina said... [Reply]

sabar ya ek sis intan..semoga terus berjaya di perantauan..untuk ayah sis intan, selamat ari bapa pacik ;)

cik elina said... [Reply]

hehe..
sya pn nak husband mcm ayah sya..
hari-hari boleh gelak je..
:)

bellar0ssa said... [Reply]

diyana~

hehe..ye skrg maju.jauh beribu batu pon macam sejengkal je.hehe

bellar0ssa said... [Reply]

iidyll~


pe barang main sekeh jauh2.haha.. sepak kang.

bellar0ssa said... [Reply]

nina~

tq dear..amin~ heeee..

bellar0ssa said... [Reply]

cik elina~


heee samalah kite..weee

Related Posts with Thumbnails