Tuesday, June 29, 2010

Rahsia Tentera China

www.tips-fb.com

my dear readers,



mahu share ni.. mahu lihat kehebatan tentera china berkawad?
huhu sangat smart ok.. 

tapi...

APAKAH RAHSIA DISEBALIKNYA?


mari lihat...


ni aku jumpa semalam waktu tengah skodeng-skodeng.



mak aiii salah pusing, melayang nyawa beb





bayangkanlah kalau nak terbersin ke kan.. mana tahu gatal hidung
macam aku ni ada resdung lagilah tak boleh join tentera.
takpon tetibe cam gatal-gatal ke.. eh mane boleh garu ek?
padanlah tegak je kepala tu macam robot.


nak marching tegak kena ada kayu cross tu kat belakang badan.
bak kata orang
chin up chest out.hoho...



mantap gitu. err tak nak aku join army kalau sampai camni.
sebab tu aku jadi dentist.sebab aku ni
lemah gemalai.. tak mampu.haha..

pergi PLKN pon dah nak mengeluhkan.


dan inilah hasilnya.




p/s: kat malaysia ada buat gitu tak? gila lah kalau ada.

22 si gojes suke membebel:

PinQib said... [Reply]

dasatnye..
aiyoo. ni la br dikatakan displin sebabnr


Jum singgah belog Pink

Update!

adrinaqamarina said... [Reply]

terbaek la kakak!
haha~
seriau rina tengok...naseb rina tak masuk army jugak...PLKN pon tak dapat hehe~

shaharil said... [Reply]

Hebat .. memang hebat..

nisya said... [Reply]

pk juta kali klau nak join army heheee

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

memang disiplin tinggi tu...

Hazzy Ishak said... [Reply]

ni baru betul2 disiplin

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

fuhh...giler btl..
dlm army kat msia xde pn cmni..
if de,ak rs rmi tarik dri...
huhuhuhu
even sign utk polisi nyawa ms rekrut n rmi yg dh tarik dri,niekn lbh dr tu..

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

erk*

aishoooo

bellar0ssa said... [Reply]

PinQib~

disiplin yang sangat menduga betul

bellar0ssa said... [Reply]

adrinaqamarina~

hah ala PLKN kacang je kot.lol

bellar0ssa said... [Reply]

shaharil~

kalau xluka langsung memang hebat la.

bellar0ssa said... [Reply]

nisya~

takyah pikir.hehe

bellar0ssa said... [Reply]

kak eja~

memang pon.sangat2

bellar0ssa said... [Reply]

Hazzy~

yeppppp!

bellar0ssa said... [Reply]

iidyll~

aku dgr name army pon dah kecut perot sbb tahu tak layak woo..haha

bellar0ssa said... [Reply]

miss lolly~

huhu terkedu =P

Affan Ruslan said... [Reply]

gila apa mcmtu.
takdpt bygkan kalau plkn cmtu

nina said... [Reply]

mak oii...
teruknya..

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

<---dulu mau msk UPNM aka ATMA..
tp xkesampaian..rabun mata yg tlampau..

krn frust ak ambik coz mata...
juz kidding..huhuhuhu

LOVE army...dl ar...
now LOVE technician it.hihihi

bellar0ssa said... [Reply]

Affan Ruslan~

kalau PLKN camtu kalah lah kot army kite huhu

bellar0ssa said... [Reply]

nina~

huhu yep sangat kan

bellar0ssa said... [Reply]

iidyll~

huhu aku nak join pilot.pon masalah mata gak/hehee.. eh takdelah.. aku tak layak kot.

Related Posts with Thumbnails