Monday, June 21, 2010

Kantoi busuk weh | sambung balik kisah cintan aku dan bam2.

www.tips-fb.com

salam readers tersayang, (wah ada tersayang )


hmm aku gatal nak sambung cite aku dan bam2..seronok imbau kenangan ni.haha...




macam mana mak dan ayah boleh tahu paal bam2..


dulu adik aku nakal gila.adik aku yang last tu.. *Sheela* memang bakar darah betul.. dia suka skodeng msg2 kat hp aku..yang tak leh blah tu dia suka salin msg aku... pastu pi bacakan depan mak aku..

tapi mak aku selalu marah sheela sebab tak baik privasi orang..huhu.


masa raya bila.aku pun tak ingat.. yang pasti masa tu aku memang tak pernah lagi jumpa bam2 selepas 10 bulan berkawan.. dah in realtionship pon still tak pernah jumpa lagi.huhu...


dan waktu raya tu.. tengah dok kumpul ramai-ramai dengan sanak saudara semua..sembang2...


tiba-tiba.


adik lelaki aku si DIDI.. panggil aku...

" eh along! aloong!! eh silap...baby! baby!"pastu dia dok gelak... siot.. masa tu merah dah muka aku ni..


makcik pakcik suma tanya.. eh napa Didi panggil along baby..kenapa?


didi jawab " itu nama baru along!"

huhu... " along ada boyfriend.. bf panggil dia baby.. "


dah saat tu sume pula nak panggil aku baby besar..hoho. bengong!

aku diam je.. malu gila.. dah sume makcik pakcik aku dok kacau-kacau aku..mak aku senyum je.. tak tahulah nak kata hape..rasa nak sekeh2 je pale adik aku tu...


itulah saat sanak saudara aku tahu pasal bam2.huhu..


ala masa ni aku budak hingusan lagi kot.. err 19 tahun kire hingusan tak?hoho...


oklah. hari ni nak pergi wedding kakak kepada kawan aku si deepika..heee lama dah tak attend indian wedding.. kalau de gambar best nanti aku ulpoad.3 jam perjalanan...adeh.. jauh.huhu.


p/s: boring tak kisah aku dengan bam2..haha..

18 si gojes suke membebel:

nina said... [Reply]

semoga kak intan ngan bam2 bahagia ke akhir hayat..hihi ;)

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

ko pun bby besar gak ke intan...
hahaha...
sekapal lar kt...tp myfamily xtau panggilan itu...
hkhkhukhukhuk

bellar0ssa said... [Reply]

nina~

tq sayang..amin.heee

bellar0ssa said... [Reply]

iidyll~

hahaha.. bam2 xmalu.depan mak ayah aku pon nak panggil baby ok.

zella y said... [Reply]

alalallalala...sweetnyer...baby erk...miahahahahah....

Farazila said... [Reply]

bam2 tgl dekat ngan umah baby ker???hihihiih

mmg sejak kawan pggl si dia bam2 ker??

helena's said... [Reply]

alah kenapa episod nih sikit sangat!

gigih tau bace dr episod 1!haahahaa best!teruskan nak bace!

deqyalalink said... [Reply]

hai baby bella ! hahahhahahahha

Fitrihadi.com said... [Reply]

baby besar, nanti cepat2 upload gambar kt kenduri tu tau..mesti byk menari macam dalam filem tu hehe


- - -
Nak Beli Dara Untuk Bulan Julai Ni. Korang Pun Belilah Ye!

nisya said... [Reply]

oloo cian dia..langsung takde privasi

bellar0ssa said... [Reply]

zella~

hahaha.ceh gelak eh..

bellar0ssa said... [Reply]

farazila~

huhu takdelah.bam2 duk putrajaya.huhu.. hmm bam2 nickname untuk dlm blog je ni kak.hehe

bellar0ssa said... [Reply]

cikhel~


hehe akan diteruskan dgn jayanye kak.heee malulah sebenarnye.

bellar0ssa said... [Reply]

fitrihadi~


hahaha.. ala yang ni takdelah org menari2..huhu

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

wahhhh...
hbt ar bam2 ko...
dpn mak bpk pgl cm2...
if dpn family ak,xkuar sore dh fifi..
pisau kat leher pn xde mkna die nk pgl..
itu bdk tsgt pmalu dgn org ln...
bkn ak..huhuhuhu
ko kwin pat kit...
ak turun mlka t..

bellar0ssa said... [Reply]

hahaha boleh2.ko wajib dtg ok..tpikan memang lah lambat lagi syg oi..heee.. hmm bam2 plak tak tahu malu.hehee...

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

ceh...
copat2 ar kit..
xsbr mkn ns myk ko..
perghh..
xtau malu ar sng..
sng ak nk kenakn..muahaha

bellar0ssa said... [Reply]

hahaha.. ala aku bukan kisah pon. ko tu nanti atas pelamin kompem tersimpul2 tersipu2... huhu

Related Posts with Thumbnails