Monday, June 14, 2010

Suaraku Berharap by Hijau Daun

www.tips-fb.com

salam semua,


aku nak share lagu best.
hee, hari tu bam2 call terus dia nyanyi lagu ni untuk aku.

so aku terus download and hayati lirik.
wahhh.. haha..


SUARAKU BERHARAP
by HIJAU DAUN


Di sini aku masih sendiri
Merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu...
Masih tanpamu

Bila esok hari datang lagi
Ku coba untuk hadapi semua ini
Meski tanpamu meski tanpamu

Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku di sini
Ku dapat tertawa menangis merenung
Di tempat ini aku bertahan

*
Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu di hatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Kalau ku masih tetap di sini
Ku lewati semua yang terjadi
Aku menunggumu Aku menunggu

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku ada di hatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya
*lirik ni bam2 post kat wall FB aku.


  p/s: nak exam.kene study.. doakan aku.huhu

6 si gojes suke membebel:

Wan Haffiz said... [Reply]

zaazzz..lagu ne mmg best..sempoi..tp klu karaoke, time nk start lagu tu yg payah..chorus die best..hehe

adrinaqamarina said... [Reply]

ouh sweetnye kakak...
nanti nak suh dye nyanyi lagu ne jugak la...
hehe~

bellar0ssa said... [Reply]

wan haffiz~

huhu. suka lah lagu ni.melodi ngn lirik memang best.

bellar0ssa said... [Reply]

adrinaqamarina~

wah sapekan "dia" itu wahai adik.weeee..

nina said... [Reply]

lagu ni memang best dan menyentuh perasaan lirik dia..
jiwangnya sis ngan bam2..hihi..

bellar0ssa said... [Reply]

haha.mane de jiwang2 ni dik.xmain la... *poyo jap*

Related Posts with Thumbnails