Monday, February 01, 2010

Siapa tak nak jadi gay,mari tengok wonder girls! ngeh.

www.tips-fb.com

bila aku post entri pasal hero-hero korean japanese.ada pula orang terasa dia gay.kan boneka tak sakit? haha./ so ni aku post video nak bagi convert balik pe yang patut..

well enjoy.aku suka sangat video klip ni..


 WONDER GIRLS

memula bila aku tengok comelnya pompuan2 ni..
gedik semacam tapi sangat cute..
hmm aku pula rasa lesbo.muahaha.
ampun.tidak.aku sangat-sangat tulen.
hmm bila tengok banyak-banyak kali.
napelah seksi sangat..

yang ni pula sedutan dari series
YOU ARE BEAUTIFUL..
aku suke gile lagu ni weh..
layankan...

p/s: hidup semakin ceria dengan jejaka-jejaka cun dari korea.hehe.

14 si gojes suke membebel:

fikaryna said... [Reply]

dulu..kwn2 umah maser kat u sgt gle kan pelakon winter sonata..sampai cari pakwe pun yg ala2 muka korea..haha..

..nOj.. said... [Reply]

heheheh xleh blah tul la cite cite korean ni. mmg x minat langsung. tp derang seme mmg cute2 kan

nur 'adli azhari said... [Reply]

mmg comel..haha

Farazila said... [Reply]

hey..i loved tooo...

skang tgk drama korea balik....

bellar0ssa said... [Reply]

kak ryna~
hehe..de ke pakwe muka korea kat msia.sshnye nk carik kak..

noj~
wat cuci mate mmg best.lalala.

nur 'adli azhari~
lol.sape wonder girls itukah? sangat comel dan gedixx.

farazila~
ye2..zmn kembali ke korea bermula.haha..dulu ngt lagi mase zmn winter sonata,autumn in my heart..

::aMaD:: said... [Reply]

oh kenapa tajuk post begitu??
i ske dgr lagu nobody tu..muahahaha.

bellar0ssa said... [Reply]

amad~

hehe.sebab mase i post entri penuh dgn mamat2 korea ade org kate dia rse mcm gay..so bile post minah korea plak..leh neutral kan blik..

nobody sgt best!!

k.i.w.i said... [Reply]

wondergirls bru smpi india ek.kesian.aha.
tgk la girls generation.
yoona lawa!!!!

bellar0ssa said... [Reply]

ceh.diamlah kau ahn.. baik aku tengok NEWS ke.. FT ISLAND ke.. CN BLUE ke.. takpon JGS ke.. T-MAX tak pon ag best SS501.ceh.

k.i.w.i said... [Reply]

aku lyn ft island ngn t-max.tp tu pn xbole tgk mv clip.roomate aku bising."woi gay ke tgk mv clip laki?"aha,pundek kn.then aku psag mp3 je.last2 diorg siap bole hafal mne2 lyric yg omputih.sbb aku bukak 3-4 lagu je dlm sbln.rotate lgu2 yg same.kahkahkah

bellar0ssa said... [Reply]

kiwi~



hahahahha.sianye kau.siyes rugi beb.aku lak suke gile tgk concert diorg..hahaha..tapi aku sebenarnye suke kat NEWS.jpop.. ceh.aku xrase gay pon tgk vklip pompuan.hahaha.

k.i.w.i said... [Reply]

okeh2 kau adapt situation ni ek:

situation mcomment gmba kt fb:

1
wanie: cantiknye kau jijah.luv u!
jijah: yeke.hee.syg kau gk.

2
harun: handsome la lu bro.luv u!
adi: yeke.hee.syg kau gk!


haaaa.agk2 kau la kan.mane satu situation yg nk kne mkn penyepak.
waha!
kdg2 aku rase mcm,eh rasict ke(tetibe je)
xbole ke kaum adam memuji kaum adam sndri.walhal kaum hawa bole je memuji kaum hawa sendri.tanpa mendatangkan rase syak wasangka.
:)

bellar0ssa said... [Reply]

hahahahaha.aku gelak guling2 baca entri kau ni ahn..ye2.aku rase mcm nk bagi penyepak gak..gagaga.nantikan entri aku yang baru nanti dengan topik pasal komen ni.hehe...

k.i.w.i said... [Reply]

waha! kau nk sepak yg situation 1 ke 2?haa,bgs2 buatla entry psl ni.aku mmg nk buat pn dlu,tp pk2 psl follower yg xramai msti kurang sambutan/coment.hihi

Related Posts with Thumbnails