Thursday, February 04, 2010

Mietos Lucky Draw~

www.tips-fb.com

hi masa aku tengah blogwalking aku terjumpa LUCKY DRAW ni..
aku suka join lucky draw.tapi aku tak pernah ada TUAH nye.. (T_T)


aku terjumpa lucky draw ni kat blog farazila
so referrer aku ialah : Farazila

senang saja mahu join ini lucky draw.

syarat-syarat nya....
( ini aku copy paste dari blog mietos si organizer)

#xkisah la sama ada hendak follow atau tidak blog ni, janji ada blog.... tapi dalam entry anda, sila nyatakan referrer anda....

#postkan banner atas ni pada entry & sidebar blog dan link kat blog aku!!!sila tinggal link entry kat bahagian comment....

#tarikh tutup pada 13 February 2010 (before chinese new year)

# 2 hadiah untuk cabutan bertuah & 1 hadiah untuk referrer terbanyak (ajak la member2 join skali) so, sila tulis souvenier dari negara mana yang dihendaki!!!pilih satu sahaja, antaranya....
@japan
@barbados
@korea
@egypt
@france
@USA
 
 maka dengan itu aku nak souvenir dari JAPAN!!!! kawaiii.hehe..
kalo lah kan dapat figura L..
lalalala.

mari beramai-ramai join ye.
takkan nak biar aku sorang je dpt.
and jangan lupa letak daku sebagai referrer 
kalau korg tahu dari intanberlian87.blogspot.

10 si gojes suke membebel:

sI tEDI said... [Reply]

wah! cenderhati obersee gitu

bellar0ssa said... [Reply]

hehe.mari join sitedi!

fikaryna said... [Reply]

gud luck adik comey!

blueCITY said... [Reply]

bella,

ramai gak yg kata tak pernah ada tuah
tapi, kadang2 kita tak tahu rezeki kita
akak pernah dapat basikal time lucky draw dulu2
heeeeeeeee

tapi tu sekali je la
hahhahhah

mencuba tak apa
tapi jangan mengharap

heeeeeeee

Dak Wan said... [Reply]

Huhuhu... Gud Luck k?

Dak Wan® said... [Reply]

Woot! Semoga bertuah erk? Hehehe

bellar0ssa said... [Reply]

kak ryna~


hehehe.tq akak cantik!

bellar0ssa said... [Reply]

kak blue~

wahhh menang beskal? memang betol2 bertuah ni kak..hehe.

yep.mncuba selagi daya.nak mengharap.memanglah xboleh.huhu

bellar0ssa said... [Reply]

dak wan~

hehe tq!!!! amin~

mie said... [Reply]

ok!!!
contest approved...
harap2 bertuah la...

Related Posts with Thumbnails