Saturday, February 20, 2010

Mari menguji mata anda.adakah mata gatal atau mata miang atau mata sopan...

www.tips-fb.com

tengok betul-betul.
apekah ini..
mari kite menge"test" mata kita
adakah mata gatal
mata miang 
atau mata yang sopan.
atau adekah mata lelaki.
atau mata perempuan?

gagaga.
zassss
layankan.

 

hah ape ni?
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
 
.
.
.


hah no dirty mind in here.

its just
this.


 
inilah mata perempuan aku bila berkata.
hah nak lagi.
jangan cakap blog aku kurang sopan pula ye.

aku cuba mnge"test" mata korang ni.




 

gagagagaga,
*wink*



p/s: mata yang melihat mungkin tak sama dengan hati yang merasa.
apekah aku merepek ni.

15 si gojes suke membebel:

Nabiel said... [Reply]

bella~
hehehe..sng jek..
pmpn pki kasut tuh~kn2??hehehe

faeznaem said... [Reply]

gamba first tumit pompuan..
second.. lampu.. huhu..

Aidi-Safuan said... [Reply]

yes! mata saya berjaya detect kasut dan lampu!

nampak sangat saya masih suci. :p

joegrimjow said... [Reply]

gambar yg atas tu xdapat r
huhu

join contest jom
ada masa lagi ni
hee
:)

Kaseh Esmiralda said... [Reply]

sekali pandang mmg mcm gambar tuutt~~ tapi bile dah tengok betul2 sebenarnya tu tumit kaki yang memakai kasut... huhuhu~~

salam kenal...hehe~

bellar0ssa said... [Reply]

Nabiel~


bagos2 anda tergolong dalam mata yang baik2.

bellar0ssa said... [Reply]

faeznaem~


kalau tanpa jawapan boleh teka ngn betol tak.haha.

bellar0ssa said... [Reply]

aidi-safuan~



oklah.bagi chance kat mata suci ini.hehe.

bellar0ssa said... [Reply]

joegrimjow~


hi joe.ceh yang first tu xdapat ape? adekah mata gatal?huhu.. wah ade contest..?

bellar0ssa said... [Reply]

Kaseh Esmiralda~


wah kaseh glamernye nama.hehe..seriusly.mule2 pandang mcm berpinar2 jap,haha..yang gambar second tu la..

slm kenal too dear.

zella said... [Reply]

hahahha..mula2 mata sy ckp "ape benda ni"

pastu bila tgk lg skali,br nmpk tumit kaki hehehe

k.i.w.i said... [Reply]

da basi da basi.waha!

syaira said... [Reply]

mata sayer pun cuci gakk,,heeee~
gmba lmpu,,,,bkn gmba lusyass
harks3


kummentla entri bawu sy pulak,,,hee
(^_____^)

bellar0ssa said... [Reply]

zella~


huhu.kite mata pompuan zella takpe lagi kot.

bellar0ssa said... [Reply]

kiwi~


ceh kau neh.

Related Posts with Thumbnails