Sunday, February 28, 2010

tag dari adik comel...

www.tips-fb.com

kena tag dari adik comel manis ana_zara

hehe.ok adik.walaupun assigment melambak.
akan ku gagahkan juga untuk tag ini.hehe.
hmmm simple je tag ni.but nice one.

thanks for the tagging sis.
here we are.

1) nah nak sangat tengok apa dia wallpaper daku.gaga.


 


 2) kenapa dan mengapa?

hehe.kan aku dah kata aku ni kipas susah mati kumpulan NEWS ni..
aku paling suka YAMAPI.hehe.
dalam group ni ade
YAMAPI akaYAMASHITA TOMOHISA
dia adalah berlakon dalam
banyak series contohnya kurosagi, buzzer beat, proposal daisakusen,
code blue,nobuta wa produce.

 RYO akaNISHIKIDO RYO
yang dia ni aku tahu dia ada berlakon dalam attention please.
lain aku tak tengok.huhu..

KOYAMA @ KOYAMA KEIICHIRO
Hmm dia ni yang aku perasan dia ada berlakon
dalam episode 2 kurosagi..
TEGOSHI aka TEGOSHI YUYA
dia ni ada lah berlakon dalam cerita 
my boss me hero.huhu.lawak gila cite ni.
dia dengan RIO dah macam adik beradik.
memang agak rapat lah..

SHIGE aka KATO SHIGEAKI


MASSU aka MASUDA TAKAHISA

hmm aku suka lagu-lagu diorang
contohnya
SAYAENDO
HAPPY BIRTHDAY
SUMMER TIME


3) ok aku kena tag seramai seploh orang.kalau tak cukup seploh takpa kan?

a) k.i.w.i
nah encik kiwi sila rajinkan diri.gaga.

b) ezaodette

c) fikaryna 
kak ryna kusayang rajen tak?haha.

d) si lampu neon

e) miss lolly

f) cik epal

g) fhad

h) wawan

i) dairy girlz scorpio aka kak eja

j) smaku

k) kak blue

what? lebih seploh?ade aku kisah.haha.
p/s: harap-harap anda rajen.hehe..saya bz..tak dapat nak update blog dengan proper..=D




6 si gojes suke membebel:

::smaku:: said... [Reply]

intan aku dah pernah buat laaaa

bellar0ssa said... [Reply]

gaga.dah pernah wat ke smak.hehe.tak mengape.

fikaryna said... [Reply]

buat la demi adik ku cyg..hehe..

budak baik said... [Reply]

aku pun suka yamapi.. pengaruh achot nih.. hahaha..

Aus MeLankoLik said... [Reply]

bella2..
owh bella..
kerajinan kau jawab tag buat ku teruja..
ahahaha..

bellar0ssa said... [Reply]

kak ryna~

yeah! huhu

Related Posts with Thumbnails