Sunday, February 21, 2010

Contest Cerita di sebalik gambar : aku menjadi mangsa prank!

www.tips-fb.com

ok aku demam ni.
hehe.demam join contest,
aku sungguh tak ada kerja
walaupun ada sebenarnya.
ceh dasar pemalas intan!

ok ini contest
dari blog si RATU.
hehe..

'Create
sila klik gambar ini untuk tahu
segala termanya ya?

TARIK TUTUP : 23 FEB 2010

gambar yang aku pertaruhkan.
ini dia..
jeng jeng jeng




ini gambar masa birthday aku JAN 2009.
dah lama dah kan gambar ni.tapi aku suke tengok.
geram pon ada..haha..aku menjadi mangsa
kekejaman budak-budak ni..
ok si lelaki bernama FADZIL..
nah Fadzil.aku femeskan kau di sini.gaga.
seingat aku masa ni.. diorang plan baik punye..

kek diorang letak tengah-tengah kat atas meja pingpong.
then masa tu ada 5 orang yang sambut birthday sama2.
secara pukal..hehe.disember,januari ngn febuari sekali.
kemudian.diorang suruh menyanyi sampai 2 kali.
aku punyalah tak perasan ada mamat 2 ekor ni
kat belakang kitorang dengan air bergayung kat tangan.
elok-elok habis lagu.
sedap aku kene siram.
nak lari tak boleh.kene kepung da..
huhu..tapi trimas.
aku suke kenangan itu...
salah satu kenangan terindah aku pernah ada..
dan yang pasti setiap kali januari
datang...akulah mangsa kene prank.
sebab kalau dah masuk mei,jun julai.
sume orang pun dah bizi nak study for final..

hehehe.aku tahu.korang semua dendam ngan aku kan.
gagagagga.
sebab selalu akulah yang prank tuk korang.lalala.
maaf sanusi..telur sebiji pek di rambut.
takpe.jangan dendam2...
tak elok.huhu.

ukhuwah terjalin.akan aku kenang sampai bila-bila.
itulah indahnya zaman belajar.
dah tua bangka nak main lari-lari
nanti orang kata mereng pula.hehe.

gambar-gambar selepas ini bukan untuk contest ye RATU..
aku sekadar melengkapkan kisah aku untuk tatapan semua.huhu.

 
 sila lihat bukti mereka di belakang kami..
ceh malam tu akulah yang paling teruk kene.


 
yeah.masa untuk revenge.opssi.
serangan balas..hehe..lari lintang pukang korang ek.
sampai terjun sana sini.haha.


p/s: aku suka zaman belajar.aku suka jadi muda.aku taknak tua..uish.


6 si gojes suke membebel:

Aus said... [Reply]

lol , kalau terkena camni kira standard la..
hahahak .
xleh nak kate ape..
hahaha .

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

ghajinnnnnnnnnnnya dia j0in.

moga bjaya :D

bellar0ssa said... [Reply]

Aus~


hehe.itulah standard nye.tapi xaci dowh aku sorang je kene teruk gile mlm tu.

bellar0ssa said... [Reply]

miss lolly~


hehe.tq lolly.=D

cinta sang ratu... said... [Reply]

eh same la kite..bulan jan gak..hehehe
baru2 ni pon kene gak tp xdelah mcm ni..kwn2 wat surprise je n mmg surprise sungguh!
tahun lpas plak kwn2 g tepek gmba i kat papan kenyataan fac.hehe..mcm2 dorang ni..maluuuu...

n thanks ye join contest!
seronok bace.. =)

bellar0ssa said... [Reply]

huhu ratu,seronoknye.femes satu dac lah cmtu.hehe... welcome ratu!! =D

Related Posts with Thumbnails