Saturday, February 20, 2010

Aku dan dot...dot...

www.tips-fb.com

ok.contest seterusnya yang aku nak join.hehehe...
mari lihat...

 

 ok.contest ini dianjurkan oleh akak tokeh sabun
hehe..disamping mahu mem'promote jualan nya..
so mari kita support akak tokeh sabun ni ye.

segala terma kontest dan hadiah
sila rujuk blog tokeh sabun.

TARIKH TUTUP : 5 MAC 2010

ok ini gambar yang aku pertaruhkan,
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
 jeng jeng jeng



 

hehe.
nah akak.
ini gambar intan bersama
MR.BOBO.
perkenalkan MR.BOBO ini.
Intan beli skull ini dengan harga
Rs 250..
ini bukan plastik.
original tengkorak manusia.
orang india lah..
Intan beli masa first year.. sebab kene
belajar anatomy.
so dialah teman Intan
malam dan siang,,
lagi-lagi nak dekat exam week..
tidor dengan BOBO.
makan dengan BOBO.
segalanya dengan BOBO.

so Alhamdulillah masa tu pass Anatomy
with flying colours.hehe.. 

JASAMU KUKENANG BOBO.

sekian sahaja.


p/s: kak boleh menang tak..tuah BOBO ade tak.hehehe...



6 si gojes suke membebel:

Sendra said... [Reply]

ishhh..tengkorak betul tu..psycho gila tido ngan tengkorak..belajar apa ni kat india?medic eh?

bellar0ssa said... [Reply]

Sendra~


hahahaha.mule2 rase cm psiko.tapi lame2 rase cm jatoh cinta.gaga... hmmm amik dentistry saja=D

Aus said... [Reply]

komfem juri lari..
hahahahaa..

Sabun Oh Sabun said... [Reply]

wow.. i like.. memang comei.. akak pun keje kat makmal.. dah biasa ngan benda2 mcm ni walaupun kadang2 menakutkan tapi kadang2 menyeronokkan.. tapi tak la tido ngan tenggorak.. hehe..awak memang berani la.. cayalah.. haha.. thank 4 joining my contest.. gud luck.. hehe..

bellar0ssa said... [Reply]

Aus~


seee seee mane ade akak ni lari.ceh

bellar0ssa said... [Reply]

Sabun Oh Sabun~


hehehe.thanks akak!! akak keje kat makmal mane.anatomi ke.huhu..ala kak mule2 takot tapi lame2 da xde rase pape.tapi kalo kat msia ade gerun jugela.hoho..

Related Posts with Thumbnails