Wednesday, February 24, 2010

Pelapis Wonder Girls.comel tak?

www.tips-fb.com

bila aku bosan.
aku suka geledah youtube.
cuci mata tengok j-pop
ke k-pop ke..

nah aku suka video si kenit ni.
sebelum orang kata video ni dah basi.
ehem.

so sapa dah tengok takpe.
aku nak gak publish.
jom bergolek bergelek
macam ni.
gaga.

entah napa aku post lagi pasal wonder girls ni.
honestly m not a fan of wonder girls.
huhu.but i found that i love these songs
especially nobody.
so catchy.isnt't it?
wish i could dance like that.
ouh atleast in my room.

nah comelkan adik kim ye eun.
guess how's she look like 
when she become a "noona".
heh.

 


  


  

 credit picture to sunmijjang.wordpress.



 
lagu irony
lagu so hot
nobody


p/s: kecik-kecik dah pandai bergelek.hoho.

21 si gojes suke membebel:

morriss said... [Reply]

bestnye.... kena dukung dgn akak2 cute dan hot... hehee

Fhad Boulala said... [Reply]

hahah... dulu aku pernah letak video ni kat dalam tagged aku.. mmg terbaik bdk2 ni menari.. gaya same siot... ntah2 ko dalam bilik pun menari camni kan intan? hahaha

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

akak pun suka budak nie..

sampai akak download lagu nie.. suka tgk time dia nari dengan wonder girls hehe

bellar0ssa said... [Reply]

morris~


wah3.bukan main lagi ek.haha.kene menari cm wonder girl baru leh kene dukung tu pon saiz kene kecik je.

bellar0ssa said... [Reply]

fhad~


hahhaa.ceh fhad.jangan la bocor kan rahsia aku weh.shh.diam2.

bellar0ssa said... [Reply]

kak eija~


huhu..rasa budak ni bakal femes dari wonder girl lah.kan kak?haha

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

so kiutttttttttttttttttttt !

kenwooi said... [Reply]

cute =)

kenwooi.com

Aus said... [Reply]

aku tak kisah ape jadi..
hahaha..
yg pnting sme comel dan cantik !!

aku tertarik !!

hahahak..

joegrimjow said... [Reply]

da buat review
hoho
thx ya

http://joegrimjow.blogspot.com/2010/02/salji-dan-peluh.html

fikaryna said... [Reply]

waa..mmg kiut sagt..hik2..

zella said... [Reply]

comel nyer...
kecik2 lg dh ade cita2 nk jd penyanyi heheh

ana_zara said... [Reply]

kecik2 dah menari-nari.. haahaha.. bakat diasah dari awal..

helena's said... [Reply]

giler terer...tgk video tuh rasa macam nak ikut menari.konon-konon macam comel lah..hahaha


kiut gile!

kalau anak cikhel camtuh.mesti lagi kiut..ehh?


hahhahaa

bellar0ssa said... [Reply]

miss lolly~
hehehe.cube kite menari sama,mesti kiut gakkan.

kenwooi~
heee.korean baby.korean girls always cute =P

kak ryna~
jom try menari cmtu.mesti kiutkan.

bellar0ssa said... [Reply]

joegrimjow~


huhu ok joe.thx for the review yeah!

bellar0ssa said... [Reply]

Aus~


hahaha.ala kau yang cantik dan comel sume kau tertarik.tapikan.itulah nature manusia.=P

bellar0ssa said... [Reply]

zella~

inatn xde pon cite nk jadi penyanyi.tapi teringin nak menari cmtu.haha.

bellar0ssa said... [Reply]

ana_zara~

bakat dipupuk dari awal..huhu dah besar senang,nama pon dah ade.lala.

bellar0ssa said... [Reply]

cikhel~

haha.intan pon nak try ni cikhel.nak join sekaki?hehe.. hmm moga anak cikhel comel cm tu.haha.takot nanti cikhel yang lebih2 bergelek.wahaha

Hazzy Ishak said... [Reply]

jelesnye dgn budak kecik ni..
terpikir jgk cmne budak kecik ni boleh hafal koreografi cmtu...aish!

Related Posts with Thumbnails