Thursday, February 11, 2010

Contest Gambar Rindu Paling Kelakar Atau Sengal

www.tips-fb.com


mari join ini contest

 
amacam sengal tak gambar KAK RYNA ni?haha...
sO marilah kita beramai-ramai menyokong
kak ryna dengan menjoinkan diri dalam
kontest ni..
kita tengok siapakah 
yang paling sengal ok?

ok syarat-syarat dan termanya.
korang semua boleh lihat sendiri
di blog kak ryna ok?

hadiahnya agak menarik

TEMPAT PERTAMA :2 keping tiket Genting Outdoor Theme Park

TEMPAT KEDUA : 2 tiket masuk snow house kat genting highlands ikut kelapangan korang..


TEMPAT KETIGA : 2 tiket masuk zoo taiping ikut kelapangan korang..


TEMPAT SAGUHATI : aku pos kek cokelat atau brownies ikut pilihan korang..nak x? hehe..

menarik kan?
mari join!!

TARIKH TUTUP: 
15 FEB 2010 tengah malam.

inilah gambar aku yang aku rasa masuk air.
leh ke kak?
gaga.
layan.



 
  
ayat jiwang *jangan muntah*
sila tutup mata rapat2 abaikan bahagian ini.

sayang, sejak kita kenal,kita tak pernah
dekat kan? semuanya pun long-distance kan?
bila intan rindukan awak.
intan tengok bulan.
then bila bulan penuh awak mesti msg intan.
takpon intan msg awak.

"cuba tengok bulan penuh tu"
"awak nampak tak mcm intan nampak"

huhu.. then rasa mcm dekat je..
cuba tengok sayang..
bulan yang kita tengok sama je.
kita tak jauh pun kan.

kadang-kadang intan
nak express words yang melambangkan
SAYANG kat awak
bukannya mudah
but seriously..
itu tak bermakna
i love u less.

but still.
my love for u
beyond this universe.
trust me.

ouh yeah kene pula tag 3 orang.
maka aku nak tag mereka ini.


p/s: ok tak ni kak ryna? ade chance nak menang tak.huhu...muuahh cyg akak *bodek sikit*

14 si gojes suke membebel:

Aus said... [Reply]

ahahaha..
asal hadiah je..
yg 1st ngn 2nd mcm berkait..
kekeke..
kalau xdapat tiket msk caner nk g snowhouse..
kekeke..

xbest ah..
nk due2..
haha...


Komik Blogger Gathering

bellar0ssa said... [Reply]

haha.cmtu kene lah menang dua2 aus.. buatla gmbar paling sengal sekali dlm dunia.gaga.

Aus said... [Reply]

ahahaha..
yola2...
segan ahh nk tunjuk..
ahaha...

yup..
aritu ade bloger gath..
pasni ade lagi..
nk join ke..
hehe

bellar0ssa said... [Reply]

huhu nak join tapi ade kat india la..tah bila balik pon tak tahu lagi.kene tggu balik for good la..da boleh ikut gath... bestnye jumpe bloggers.

poyo gile nak segan2..gaga.

Aus said... [Reply]

ahahaha..
watpe kat india..
ahaha..
jumpe mr bombay ke.
hahak..

ana zara said... [Reply]

adoyai kak..kena tag plak..
kalu sengal saya taw la.. kalu rindu tu.. errr... mmg saya x reti..
cmne nk buat ni??

kak, baru baca syarat2 nye.. die kena ada pasangan.. saya xda.. so, saya pass tag ini.. boleh? hohohohohoho

Nuriman said... [Reply]

Semoga intan sihat kembali hahaha

eza2odette said... [Reply]

hah intan..baru pasan lah.muemue2..sempat ker nak masok contest nih?nnti akk cikedout, monday kalo smpat akk masok yer.wahahaha. kalo menang pass tiket kat akk, intan nak pegi celah mana kan?huuuhu

bellar0ssa said... [Reply]

aus~


gagaga.india nak jumpe srk tak? tak pon jumpe deepika padukone! lala.

bellar0ssa said... [Reply]

ana zara~


gaga.ala dik xyah dgn pasangan pon xmengapalah kot.huhu..tak mengapa.sila2lah pass tag itu.

bellar0ssa said... [Reply]

kak eza~


hahaha..ala akak ni.mane leh pass2.. haha.ceh cmne nk pegi kan.leh tak balik hari india-malaysia.

bellar0ssa said... [Reply]

nuriman~



ceh man.. aku sentiasa sht je ok.

fikaryna said... [Reply]

sengal2..hik2..kita tgk abg fika kater ape..hehe..

bellar0ssa said... [Reply]

yeah,minta2 abg fika kasi menang,amin~

Related Posts with Thumbnails