Sunday, March 21, 2010

Nah Award untuk kamu!

www.tips-fb.com

salam hari ahad yang indah,

banyak masa yang ada walaupun sepatutnya aku bergelumang dengan buku. tapi aku si pemalas ini masih tegar meng'online kan diri. 

aku telah di tag oleh seorang jejaka dan dua orang dara.hehe.. terima kasih ye sebab sudi bagi AWARD ni kat aku.. walaupun blog kesayangan aku ni tak ada lah best mana...

ada syaratnya pula:

1) Thank and link the person that give you the award
2) Pass this award onto 15 bloggers u've recently discovered and think are fantastic
3) Let the bloggers know they've won the award
4) State 7 things about yourself

Ini dia award nya:


terima kasihlah banyak-banyak ye wahai:




NURIKA JIANIE @ PELANGI
adik comel ini baru je bagi award ni kat aku
tadi.hehe..maka aku just edit balik eh
dik entri ni..
terima kasih ika.

mari rajin-rajin terjah blog mereka.huhu.

oklah sekarang aku nak tag 15 orang ini pula..aku selalu pergi blog-blog mereka ini.. aku rasa mereka layak terima award ini..BEAUTIFUL itu takde lah bermaksud cantik semata-mata..tapi isi belog yang aku rasa semua pun mesti suka punya,huhu... kalau cantik tu kira bonus lah kan..

UNTUK KAMU:


blog bro ni best sebab kat sini aku belajar buat
tutorial..dan korang pun mesti suka punyalah 
nak geledah segala khazanah yang ada dalam ni.
well done bro!


yang ni macam sengal macam empunya blog ni.hoho.
kadang cam sengal.aku tertipu dengan video yang lawak
cam hape.yelah punyalah aku ingat seius mana kan.
korang kena terjah.


aku suka tulisan si ted ni.kalau nak tahu kenapa
korang kena lah baca sendiri ye.ted pon suka kan kucing
macam aku.. =D


Fhad ni hmm kadang ok kadang bengong.lol.
yang pasti dia tulis apa yang dia nak.huhu.
dan kadang2 pengalaman dia pelik2.haha.
nak tahu apa yang pelik sila terjah sendiri.

kak blue,tulisan dia banyak informasi.
dan pengajaran..huhu..kadang-kdang ada juga
tips berguna yang boleh diamalkan..


Aus ni cam lawak entri dia..tips dia pun sengal-sengal
belaka..kalau nak ikut leh mereng macam aus.lol.
sila terjah tak rugi.huhu.



walaupun aku belum tentulah tahu melz nak terima ke tak
award tak seberapa dari aku ke tak kan.
sape tak kenal melz.huhu..nak tanya pasal dunia blogging.
silalah tanya melz ni.. irangnya boleh tahan,puji sikit melz.lol.
ada kaunter pertanyaan lagi.huhu...FOC.
memang sangat murah hati dan baik orangnya.
peh melambung aku puji kau melz.

ana ni macam aku..dentist-to-be.
dan bakal india-bound student.huhu..


sis wawan ni pun sempoi je..hehe..tengok tu header dia.
macho tak.muahaha.. marilah terjah blog sis wawan.
tulisan dia memang menarik2 belaka.



hazzy ni comel je budaknya..blog dia pun comel.
kadang-kadang ada resepi best kene cuba kat sini.
huhu.. tulisan hazzy juga menarik.


entah kenapa aku suka baca blog ini.
huhu tak panjang melebar..kadang-kadang
just gambar yang pelik2 pun dah best.huhu.
aku jadi silent reader je pun kadang-kadang.hehe.


blog fit ni pun best.
fit tgh buat kontest tu..pergi terjah dia.


comel tak header zella ni.
zella selalu skodeng sini.huhu..
aku pun suka tengok tulisan dia..banyak pngalaman
dia yang lebih kurang aku.


tahniah kak eja atas pertunangan akak..
cantik sangat..huhu.moga bahagia selalu ye kak..
kak eja ni resepi yang best2..kene terjah.huhu

suka aku baca pengalaman si joe ni akt oversea.
huhu..ceh sapa tak kenal mamat neh.
so nak tahu apa aku suke baca.terjah si
joe ni.


ada dua lagi blog aku nak bagi sebenarnya,
tapi sebab dua-dua ni dah pernah dapat award yang sama.
so cam dah lapuk plak.huhu.

aku suka baca pengalaman kak ryna dari mula
persiapan nak kahwin sampailah sekarang
dah berbahagia dengan suaminya..huhu.

banyak betul tips cikhel ni..
huhu kena terjah kalau nak tahu.
cikhel comel je..mcm aku..haha.
tul tak cikhel?

oklah 7 benda pasal aku ek?

1) Aku tak suka marah-marah orang.kalau aku marah aku diam.kalau aku sakit hati pun aku diam.kalau kecik hati lagi aku diam..lepas tu aku nangis sorang-sorang..orang lain tak tahu pun aku marah ke sakit hati.. sedih kan hidup aku? yes aku pemendam. sebab aku ni suka buat orang lain happy even aku sakit.
2) aku suka masakan yang aku masak..hahaha..pelikkan?

3) aku suka tengok komedi.hehe..laughter is the best medicine kan?.

4) kawan-kawan aku kata aku ni macam kaunselor..haha.. ada juga kata aku macam DR.Luv.lol.. trust me, i can be your good listener.

5) aku gila shopping kasut dan bag..hehe.. tapi aku boleh kawal lagi.

6) aku sangat-sangat fobia dengan katak..nampak katak pun dah rasa meremang bulu roma aku.

7) aku allergic dengan habuk dan seafood.tapi aku suka juga bantai seafood.hihi.


p/s: rajin-rajinkan diri ye amik itu award...lalalala.




25 si gojes suke membebel:

blueCITY® said... [Reply]

salam bella,
wahhhh
menariknya olahan n3 ni
cantik sekali dik
akak terima award ni
tq, terharu...
kerana nama akak di matamu
walau bukan di hati
ekekek...

jaga diri
xoxo

ps:
malu akak taw
puji ar lagi
ahhahah

Farazila said... [Reply]

dikk...

perangai adik no 1 mcm akk gak...
akk suka diammm...

wawan said... [Reply]

nanti saya buat naaaa =)

koru said... [Reply]

haha,takut katak!!

Aidi-Safuan said... [Reply]

nombor 11? sedih je. nak nombor 1. :p

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

menarikssssssssssssss :-)

Nescafe ais said... [Reply]

Terima kasih.kehkeh

bellar0ssa said... [Reply]

sis blue~


haha.tq sudi terima ye kak.. hehe,ala nama akak kat hati dah ni..tak nampak ke kak.lol.

puji sikit je kak.hehe

bellar0ssa said... [Reply]

Farazila~


akak,samalah kitakan..hmm perit sebenarnya kalau diam je ni.hmm takot samapi masa meletop sebab ada limit juga kan kak.

bellar0ssa said... [Reply]

wawan~


huhu ok sis!

bellar0ssa said... [Reply]

koru~

ala fobia ngn takot kan lain.haha..

Arra JaSmY said... [Reply]

hoho.ii jugak gilaaa shopping.ahaks.suke3

bellar0ssa said... [Reply]

Aidi safuan~


huhu aidi.list tu bukan ranking la..haha..yela2 leh kali bagi number 1.

bellar0ssa said... [Reply]

miss lolly~


=D

bellar0ssa said... [Reply]

Nescafe Ais~


huhu sama2~!

bellar0ssa said... [Reply]

Arra Jasmy~


perempuan mana tak gila shopping.haha.

Aus MeLankoLik said... [Reply]

bella , makasih !
aku nk nangis jap ni . tisu pliz ! hahaha .

eh , aku x mereng ok , hahahak .

zella y said... [Reply]

salam...


wah...terharu2....
thanks!! ;)

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

hai adik...

wahh akak pun terharu jugak dapat award nie...
nie kira award terbaru akak tau hehe

tq nanti akak buat hehe

sI tEDI said... [Reply]

aku ambil insyaAllah

bellar0ssa said... [Reply]

Aus Melankolik~


hahaha.dah la kau.terimalah kenyataan kau mereng.

bellar0ssa said... [Reply]

zella~


huhu sama2 =D

bellar0ssa said... [Reply]

kak eja~


huhu sama2.. =D

Hazzy Ishak said... [Reply]

thanks dear

bellar0ssa said... [Reply]

welcome hazzy!

Related Posts with Thumbnails