Monday, March 29, 2010

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

www.tips-fb.com

Kini Project Alpha kembali lagi..huih pejam celik dah season 3 dah pun. season 2 tak keluar lagi.. tapi season 3 punya audition sudah ada..



anda berani mahu mencuba kehebatan anda?

aku belum mampu lagi.hehe.. aku pun tak hebat mana..

1st season.. akak redmummy dah menang.hehe.hebat kan?

so siapa pula season 2 nanti? nantikan saja.. ouh yeah.nak lihat siapa 7 calon untuk season 2? boleh kenali mereka..mari klik sini.

mereka adalah: Azwan Ali, Cheesie, KY, Ninie Ahmad, Niki Cheong, Shaolin Tiger, Klubbkid

ia takkan lengkap tanpa host nya yang comel dan cantik itu ; Jojo Struys
( bolehlah terjah ke blog-blog mereka ini ye)

season 3 siapa pula.mungkin kau dan kau..tapi aku tahu bukan aku.. inilah masa untuk anda tonjolkan kehebatan diri serta gaya penuh keunggulan huhu..

apa itu project Alpha ek?
Project Alpha ini adalah reality tv series yang pertama di Malaysia yang menonjolkan kisah hidup the Top Malaysia's bloggers..

kenapa adanya Projek ini?
sekarang ni, blog mempunyai pengaruh yang besar dan memainkan peranan yang penting dalam kehidupan seharian..tengok saja, pelbagai tips dan sumber pengetahuan yang dipaparkan oleh para bloggers.

so bagaimana dengan anda? mahu mencuba kehebatan diri? mahu menonjolkan bakat anda? mari hantar video audition anda dengan segera..

PROJECT ALPHA nak jadikan kau STAR!! 

hehe tak susah pun lah.. video tu hanya 60 saat atau kurang je..tapi tak lebih ok! gunakan kreativiti anda.. jadikan video itu paling kreatif sekali ye.. dan hantar kan video itu. kat bawah ni ada beberapa rules yang kena ikut..so aku copy kan ni..

Step 1: Join ruumz or login to your account

Step 2: Join the Project Alpha ruumz group! (You're looking at it!)
*The option to join is located on the top left hand side of your screen.

Step 3: Upload your video into the 'Auditions' Album below

Step 4: Insert a title and a short description about your audition.
* Tip: You can also tag yourself to your video so that it will appear on your ruumz profile page

Step 5: To increase your chances of being selected, get your friends and family to "Like" your video

View the T&C here

 
 
The Top 3 winners will be featured as guests bloggers in the next season of Project Alpha
and will also walk away with:



1st Prize
- 3 days 2 nights stay at 360Kuching Hotel, Kuching in a Deluxe Room with breakfast for 2 pax
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

2nd & 3rd Prize
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199



kalau nak tengok contoh video boleh lah klik link ni ye:
http://projectalphagroup.ruumz.com/Groups/

hehe,aku tak mampu join lagi.belum layak orang kata.. dan aku belum lagi bersedia untuk jadi femes.. wahaha.. perasan jap..bagi aku can lah ek.

banyak lagi hadiah menarik menanti..

so jangan lepaskan peluang keemasan ini ye..segera hantar video anda yang paling kreatif sekali ok! inilah masa yang paling dinantikan untuk anda menonjolkan bakat anda! sertai Project Alpha season 3!!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

11 si gojes suke membebel:

deqyalalink said... [Reply]

semoga boleh join next next next year hahakk

kenwooi said... [Reply]

so you joining? =)

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

adik join ker??

waaa besar project nie hehe

bellar0ssa said... [Reply]

kenwoii~


m not.hehe.tak layak lagi lah =P

bellar0ssa said... [Reply]

kak eija~


huhu tidak2..promoter je ni kak.xde lah layak nak join.hehe.. belum mampu lagi kak.

helena's said... [Reply]

semoga berjaya.semoga daku jua berjaya!eh masuklah!hahaaha

Mr Rulez said... [Reply]

cam besh jer nk jadi pemes..tp umo xckup plak..tpksa tgu ag 2 taun..hehe

-C.Gad!s- said... [Reply]

nak join...

tapi tak pemes...

huhu

bellar0ssa said... [Reply]

helena's~


hahaha..kite nantikan..berjaya ke tak ek cikhel.

bellar0ssa said... [Reply]

Mr.Rulez~


hehe, best jadik femes.tapi sebenarnya femes tu menyusahkan..

bellar0ssa said... [Reply]

c.gadis~


hehe.ala join dulu baru femes la..haha

Related Posts with Thumbnails