Monday, March 15, 2010

To otai,newbie bloggers dan pengunjung sekalian..Tolong tegur dan review mana yang kurang di blog aku ini..

www.tips-fb.com

Salam bloggers,

Aku ialah newbie dalam dunia blogger ni, aku rasa page aku..blog aku ni banyak kekurangan dan kesilapannya..

aku harap ada sesiapa sudi tegur sekiranya page aku ni berat sangat ke..lambat loading ke.. aku terima,sebab aku nak blog aku ni mesra alam dengan kamu sekalian..huhu..

jadi tak kisahlah otai ke, newbie ke atau sesiapa sahaja yang sudi tegur.sila tegur..

tapi bersyarat..aku nak tunjuk ajar dari kamu dan kamu semua.. sebab aku hanya penulis murahan yang menunggu pembaca mahalan seperti kamu datang menjenguk..

tanpa kamu semua,sudah tentu belog aku mati...tanpa kamu,walaupun aku akan tetap menulis tetapi lebih bermakna sekiranya tulisan aku yang tak seberapa ini dibaca atau dijenguk oleh kamu kamu semua..

kalau page aku ni tak cantik, nyatakan apa yang patut aku ubah..

kalau page aku ni tulisan terang ke,menyemak sangat ke kiri kanan tu sila lah tegur..

aku pun bersedia nak mengubah blog kesayangan aku ni ke arah yang lebih baik dan mesra alam.huhu

teguran dialukan...ajaran lagi dialu-alukan.huhu.

by the way, thanks kat brother NESCAFE AIS..sudi tegur walaupun sekelumit je pun.heh,thx bro!

teguranmu aku hargai.. dialukan-alukan untuk tegur yang lain,sebab memang aku mahu menjadi blog yang mantap macam kamu bro!! huhu..

aku angkat bro ni sebagai sifu aku boleh?

ouh yeah,aku nak tanya sikit pada yang pakar.. aku ada buat banner untuk header blog aku,then bila aku dah upload gambar ni utk banner aku, kena letak blog tittle..tapi aku dah letak kat banner aku..so jadi double.. bila aku kosongkan..kene lak isi..then aku put dotdodot  (...).. tapi blog aku jadi cmni (...) plak kat bahagian atas tu..cmne ek? ada sesiapa tahu tak?


 ini banner aku  buat tu.

p/s: tipikal sangatlah kalau orang kata, peduli apa orang nak kata apa,blog aku kan.. tapi mesti ingat..orang lain membacanya ye~

29 si gojes suke membebel:

FarhanaDr said... [Reply]

Hmmmm.. Bagus2.. Tanye pndapat ramai lagi bagus.. Mcm2 pndangan kita blh dpat.. Heehee..

Erm.. Kalau nk loading laju, widget follower tu elok letak di sidebar..

Psal banner tu, bila dah kosongkan, then dah tick pada INSTEAD OF TITLE AND DESCRIPTION?

bilis said... [Reply]

1st

bilis said... [Reply]

1st

dr hakim said... [Reply]

blog ni dah macho kot intan...
ko tgk blog aku...haram

koru said... [Reply]

a'ah..kan bila da upload gambar untuk header,kamoo select instead of tittle and description.jgn select behind tittles..nanti blog tittle kamoo keluar skali

wawan said... [Reply]

bilis: suka sungguh jadi 1st no? hehehe

zella y said... [Reply]

aah...sy pon newbie gak.... same2 lah kita menegur antara satu samam lain kan utk meningkatkan lg blog kita yg "ado" ni hehhe

aah...btul kata farhana tu...tick kat situ time upload header tu... ;)

fikaryna said... [Reply]

kalau ada yg tegur utk kebaikan mmg bagus..setuju2..tp akak pun budak baru blaja..so sama2 blaja ngan intan la..hehe..

sumijelly said... [Reply]

pandai dn chantik blog anda...
x per..pelan2 ubah, nanti mesti puas hati,
blogspot x reti la.. wordpress tau la..hehehe

salam kenal...

Sumijelly.com

enjelinajolipit said... [Reply]

takde komplen. jumpa kalo bole, elakkan tempek sederet muka sendiri kat side bar dari atas sampai bawah. macam perasan je. mcm ni da ok. =)

Nip said... [Reply]

not bad..
rase blog nie da ok kot..
even sy x salu singgah =)

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

ngee.

dah 0ke :-)

mybe template kot kne ubah seket

(*_*)

bellar0ssa said... [Reply]

FarhanaDR~ thx dear dah cuba dah..dan tukar follower tu kat side.


koru~ thx koru!! huhu


zella~ huhu thx alot..hmm mari kita sama2 menegur mane yang patut.huhu.mmuahh

bellar0ssa said... [Reply]

bilis~ kamu bukan 1st lagi.hehe.


sis wawan~ entahlah,,suka betul si bilis ni..huhuhu

bellar0ssa said... [Reply]

dr.hakim~


uit roy..ok ape page ko.itam itu keunggulan.hehehe

bellar0ssa said... [Reply]

sis ryna~


ala akak ni,intan tak hebat mana nak belajar ngn intan lah kak.huhu

bellar0ssa said... [Reply]

sumijelly~


tq sudi terjah sini.hehe..nanti singgah blog sumi lah..mesti hebat kan..

bellar0ssa said... [Reply]

enjelinajolipit~


haha.aku takde letakkan muka aku sederet sampai bawahh.hehehe

bellar0ssa said... [Reply]

Nip~


tq nip.huhu,mai rajen2 singgah meh,
hehe..hmm blog ni byk kekurangan nye nip.

bellar0ssa said... [Reply]

miss lolly~


huhu akan diusahakan.thx lolly.!! =D

Kujie said... [Reply]

banner yng besar tu ambil byk masa utk loading...di tambah dgn aksesori beraneka di sidebar.

itu saja...

MyaFiza said... [Reply]

cantik gambar banner tu.
=)

Nescafe ais said... [Reply]

Erkk...Gua bukan otai. Sama juga macam tuan belog ni. Mula dari belajar juga. Nanti lama-lama pandai juga.

Cuma page views yang bawah title tu rasanya delete jer sebab problem pada hosting widget tu.

Yang lain ok jer. Cantik blog ni.

bellar0ssa said... [Reply]

Kujie~


sis,akan cuba kurangkan widget.dan banner besar tu juge akan diubah nanti..thx sis. =D

bellar0ssa said... [Reply]

MyaFiza~


thx mya =D

F I T said... [Reply]

awak..lain orang lain ragam..so be yourself..layout ni dah ok..loading pun ok..mudah baca..cantek dah :)

-Shy Guy-

bellar0ssa said... [Reply]

tq FIT!!! =D

tkah. said... [Reply]

sy pon newbie.

hehe.

(: blog ni pon cantik lah.

bellar0ssa said... [Reply]

huhu same2lah kite membangun ye.hehe.

tq tkah~

Related Posts with Thumbnails