Friday, March 26, 2010

Tag lagi; siapa pasangan aku?

www.tips-fb.com

aku telah di TAG oleh cik Hazzy Superb. dan juga cik Slap me Please! hehe.. maceH! sebab bagi aku homework ye.. mmuuahh sikit!

Siapakah diri anda di rumah?
Aku? aku lah anak sulung yang manja dan comel lagi ayu lagi lemah gemalai..dan paling penyayang dan bertanggungjawab..hehe cukup tak tu? siapa lagi nak puji aku kalau bukan akukan.gagaga..

sebenarnya aku cucu sulung juga belah mak aku..hehe so dulu kecik2 mak aku kata aku ni manja betul dengan pakcik makcik aku.nak apa semua dapat..nasib baik jadi gak orang.hehe. dan aku tak sabar nak grad.. aku nak buktikan aku mampu berjaya.pastu aku nak atuk nenek mak ayah sume pegang ijazah aku.huhu..kalau aku balik kampung, aku gi tolong atuk aku kat kedai makan kan..habis satu kampung tahu aku balik malaysia.. " uih dah balik dah orang india ni, pandai cakap tamil" soalan tipikal yang akan di tanya..habis aku bantai cakap tamil..

adik aku pula kata aku ni pendiam. tak banyak marah..tapi kalau aku marah..ha macam muka hantu.haha. ala sabar pun ada limitkan..nasib badan lah kalau salah timing ye sayang..

Siapakah diri anda di samping rakan?
hehe aku orang yang suka senyum dan membantu orang lain..tul ni tak tipu punya.huhu.. dan ada kawan aku kata aku ni macam kaunselor..kalau ada masalah.aku boleh jadi the best good listener..hehe.mana yang mampu aku tolonglah kan..bukan itu je, aku juga dapat gelaran DR.LOVE..muahaha..poyokan aku.. ok, aku poyo..aku tahu..

ada yang kata aku tak kuat marah.. tapi aku ni sensitif.hehe.. dan aku sangat- sangat peramah..aku boleh berkawan dan berbual dengan sesiapa sahaja..bak kata mak aku campak mana-mana pun boleh hidup.yeke? hehe.cuba campak dalam mulut rimau..=P

5 perkara anda idamkan tapi belum tercapai:
1) aku nak pergi jepun + korea + kota london + paris + switzerland + kashmir + dubai (banyaknye)
2) pi umrah dengan mak ayah aku..nak pergi dengan mereka juga! tak nak pi sorang2!
3) aku nak DSLR sebijik juga.hehe..
4) aku nak ada tittle DR. kat depan nama aku.huhu,pastu aku nak sambung master,nak buka klinik sendiri..  dah banyak duit aku nak beli sebijik kereta idamanku CAMRY! hehe.
5) huhu nak kahwin.nak anak kembar laki perempuan..boleh tak?

Siapakah nama pasangan anda?
ala malu lah i nak bagitahu..hehe.. ok2 nama dia si comot Y.

Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda.
1) dia hensem dan comel
2) semua orang jeles habislah aku berpasang-pasangan dengan dia ni.tu yang best orang lain pun dok jeles.
3) dia punya kulit lagi cun dari aku. ceh..ade ke patut.tapi aku suka.haha.
4) dia kelakar tapi sengal
5) dia punya suara best!

Bilakah tarikh anda couple.
tidak ku ingat..hehe.maaplah i ada short term memory ni.

Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda.
argh banyak.. sebab long distance relationship ni.. =(

Lagu tema cinta anda
Cari Jodoh - wali band.

 nah ni videoklip cari jodoh.
geli tengok mamat ni.haha.


Apa perubahan yang ingin anda lihat pada pasangan anda.
tak payah lah nak lembut-lembut sangat kulit tu. malu i dowh.i tak naklah nampak lagi hodoh dari u. dan kalau bolehlah kan..tolonglah belajar nyanyi lagu cari jodoh dari wali band tu..pliz2..i suka sangat2 tahu.. dangdut gitu..

TAG? 
aku tag 10 orang : 

1) Nescafe Ais ( haha..aku suka ganggu gugat hidup encek nes..walau aku tahu takdenye dia rajin nak layan tagging2 ni)
2) Nurika Jianie ( nah untuk adik comel )
3) Fitrihadi ( saje bagi kau fit! )
4) Aus Melankolik ( tah napa aku nak susahkan kau.haha)
5) Ana zara ( mari kenali dengan lebih rapat.hehe)
6) Cikhel ( buat cikhel sayang..hehe..)
7) Dr.hakim @ roy ( huii roy nak pi buat tag ni..)
8) Buzzy ( hi dear...huhu nah mari bagi homework sikit!)
9) Seha ( huhu selamat berkenalan seha!)
10) Farazila ( hehe akak! mari buat tag)



hehe..perkenalkan.inilah pasangan baru aku!
Mr.Yamapi.
*maap bam2 ghee.i taknak femeskan u*

p/s: cik slap me please..tq tau untuk award beautiful blogger tu.huhu...

12 si gojes suke membebel:

F I T said... [Reply]

oh ok akan direspon nanti hehe soalan cepumas ni

enjelinajolipit said... [Reply]

nape lu tak layan lagu yank. lagi bes kot.

Nurika Jianie said... [Reply]

HEHEH :D
akan ku jawab soalan yg sungguh menguji minda dan kekuatan mental serta kecergasan jari ni haa . haha :D

Time kaseh atas kesudian men-tagged-kan name Nurika Jianie tu . hee (;

p.s : lagu Cari Jodoh tu memang sesuai untuk Nurika . ahahah !

bellar0ssa said... [Reply]

FIT~


huhu, yeah sila respon ok!!

zella y said... [Reply]

saye pon anak sulung
sy pon cucu sulung sebelah mak saye..


aaiiii...same la kita ni lg heheheh

bellar0ssa said... [Reply]

enjelinajolipit~


huhu aku suka sume lagu wali band. best..yank, baik-baik sayang,puaskah..

bellar0ssa said... [Reply]

Nurika Jianie~


hehe.ye sila lah uji minda y adik..gaga.. nah amik, bagi lagu tu kat adik lol.

bellar0ssa said... [Reply]

zella~


banyak betul persamaan ni.hehe.. dah kahwin belum? belumkan? ha tengok sama lagi.. =D

✖sLap mE pLz!™✖ said... [Reply]

aku amat berbangga skalik,, hehe
good girl

helena's said... [Reply]

terima kasih sayangku intan..hutang ye sayang.hahaha

bellar0ssa said... [Reply]

slap m pliz!~


hehe ok hutang selesai ye syg.

bellar0ssa said... [Reply]

helena~


hahaha.masuk buku 5 ye syg..hutang tetap hutang.

Related Posts with Thumbnails